top of page

Vliegenramen

Vrij van vliegen, muggen en andere insecten in ieder seizoen.

Vrij van vliegen, muggen en andere insecten in ieder seizoen.

Voorgoed verlost van vliegen, muggen en andere laste insecten. Dankzij de vliegenraam systemen van Vinck, die zowel passen op ramen en deuren in hout, pvc en aluminium. Voor elke situatie zoeken we naar een juiste oplossing, zodat ook de plaatsing op ramen met rolluiken, verluchtingsroosters of afwateringsneus geen probleem vormen.

Eenvoudig in gebruik, veelvuldig als oplossing.

Onze vliegenramen zijn ontwikkeld voor een makkelijke plaatsing met haakjes + veren aan de bovenzijde. Ze zijn vervaardigd met een slank profiel en een kwalitatieve gaas. Vliegenramen verkrijgbaar in een ral-kleur naar keuze. Onze vliegenschuiframen en vliegendeuren zijn esthetisch hoogstaand dankzij een s-handgreep voor de bediening. Bij vliegenschuiframen worden de wielen op de bovenzijde geplaatst. ( bij smalle uitvoering wielen onderaan )

Enkel nog de juiste kleur kiezen voor uw nieuwe vliegenramen.

Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

Kwaliteit en transparantie staan synoniem voor ons vliegengaas.

Geniet u er ook van om de frisse wind door uw huis te laten blazen? Onze vliegenramen zorgen ervoor dat ongewenste gasten buiten blijven. Het degelijk insectengaas is van stevige kwaliteit en biedt tegelijk een hoge transparantie en een discreet uitzicht.

Een snelle, directe prijsopgave via mail of telefoon.

Binnen ons assortiment kunnen we u zéér snel de prijzen doorgeven van onze vliegenramen, vliegendeuren of vliegenschuiframen.

Zo kan u na het instemmen met onze prijsopgave direct een concrete datum afspreken waarbij we de definitieve opmeting doen en uw bestelling noteren.

Vliegendeuren en vliegenschuiframen worden door VINCK ramen & deuren met de beste zorg geplaatst. Onze vliegenraamsystemen houden ongewenste gasten zoals vliegen en muggen netjes buiten.
bottom of page