top of page
Rolluiken en voorzetrolluiken maken elk zeizoen comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in aluminium of pvc.

Rolluiken

Met onze rolluiken wordt elk seizoen comfortabel.

U vindt bij ons traditionele rolluiken en voorzetrolluiken. Het rolluikblad kan zowel in pvc als aluminium worden uitgevoerd. Onze rolluiksystemen zorgen voor privacy, isolatie, verduisting, warmtewering. Bij pvc rolluiken wordt de onderlat in aluminium voorzien, in de kleur van het schrijnwerk. Voor grotere afmetingen worden altijd aluminium rolluiken voorzien.

Het ultieme gemak van automatische bediening.

Ook automatisering van een bestaand rolluik is mogelijk. Automatisering is mogelijk met draaiknop, timer of afstandsbediening. Met de rolluiksystemen van Vinck kan u op twee oren slapen, ook op gebied van sterke garanties op de motor en rolluiken zelf. 

Een betrouwbare partner voor Uw rolluiken?

Als dynamisch familiebedrijf kennen we ons vak en zorgen we voor een vakkundige plaatsing in eigen beheer. Alles wordt feilloos geplaatst en afgeregeld zodat enkel de aansluiting nog dient te gebeuren door de electricien. Met een goede kennis in automatisatie zorgen we ervoor dat uw timer of afstandsbediening netjes is afgeregeld en geprogrammeerd.

Een degelijke en effectieve bescherming tegen inbrekers.

Met rolluiken kan u het zicht naar binnen afsluiten, zodat deze vorm van privacy u ook beschermt tegen inbrekers en ongewenste inkijk in uw woning. Het inbreken in rolluiken geeft veel lawaai en wordt bovendien verhinderd door de veren die beletten dat het rolluikblad wordt opgeheven. Elke extra hindernis vormt dan ook een serieuze hinderpaal die de inbreker zal ontgoochelen.

Rolluiken vormen de perfecte bescherming tegen dieven en zorgen voor een goeie zonwering in de zomer.
bottom of page