top of page
Sectionale poort + voordeur in een mooie combinatie gegoten.

Garagepoorten

Uw zoektocht naar de perfecte sectionale poort stopt hier.

Kwaliteit komt op de eerste plaats bij Vinck, ook met onze sectionale poorten. Hiervoor werken we met sectionale poorten van het merk Hörmann. Sectionale poorten worden verticaal naar boven openen, wat betekend dat u geen plaats verliest in uw garage. Uiteraard met garantie en service waar u op kan rekenen.

U kan in alle vrijheid kiezen tussen vormen en kleuren.

Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

In uw garage combineren we comfort en veiligheid.

Onze poorten kunnen manueel of met motor bediend worden. Hiervoor gebruiken we de kwalitatieve en snelle Hörmann Supramatic motor. Bediening van de motor kan gebeuren met een elegante afstandsbediening en supplementair kan ook een codeklavier of sleutelcontact voorzien worden. Met het comfort van een motor voorkomt u, dat u bij slecht weersomstandigenheden zoals regen of sneeuw moet uitstappen, om uw garagepoort te openen.

Onze Hörmann poorten zijn comfortabel en voorbeeld van pure topkwaliteit. Onze sectionele poorten worden in de meeste gevallen geautomatiseerd. Zo zijn ze bedienbaar met afstandsbediening of supplementair codeklavier.
bottom of page