Aluminium ramen

Voordelen van aluminum ramen:

Strakke vormgeving 

Optimale lucht-, water- en winddichtheid 

100 % recycleerbaar 

Talrijke kleuren en uiteenlopende stijlen

Lange levensduur

Minimaal onderhoud

Sterk materiaal

Welkom in de aluminieuze wereld van Vinck.

Duizend en één mogelijkheden om uw smaak te bekoren. Marktleider Reynaers aluminium staat in voor het leveren van onze raamprofielen. Deze aluminium profielen worden in eigen huis verwerkt tot hoog kwalitatief Vinck buitenschrijnwerk. Onze eigen fabricatie en de meeste zorg, garanderen u dan ook een hoogstaand, kwalitatief product!

De grootste keuze in stijlen en kleuren bereik je met aluminium.

Reynaers aluminium investeert dan ook voortdurend in onderzoeksprojecten naar nog beter isolerende aluminiumprofielen. Ook al voldoen alle raamreeksen van Reynaers al aan de op komst zijnde EPB regelgeving, toch blijven wij verder investeren in research naar nog hogere en nog betere thermische onderbrekingen. Met onze ruim aanbod in stijlen en kleuren, vindt je bij Vinck de ramen en deuren die perfect aansluiten bij uw bouwproject.

Uw eisen invullen op gebied van perfecte isolatie en oogstrelende esthetiek.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte isolatiewaarden. Er bestaan ook de juiste beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid. Binnen ons gamma kunnen onze hoogwaardige beglazingen in uw aluminium ramen dubbel of driedubbel voorzien worden. Hiervoor werken we met glas van het merk Saint-Gobain. Meer over onze beglazing…

Profieltypes ramen:

Masterline 8 HI

Dit raamsysteem voldoet aan de strengste isolatienormen en is verkrijgbaar in drie vormen: functioneel, Renaissance, deco en verborgen vleugel.

SL 38 HI

Onze populaire steel look ramen zijn perfect isolerend en geven uw woning de juiste slanke vorm. SL 38 is gekenmerkt voor minimalistisch karakter.

CF 77

Om uw ramen te laten openvouwen zijn onze CF 77 vouwwanden de ideale oplossing. Met deze innovatieve oplossing kan je alles naar links of rechts open vouwen. 

Stipte levering

Eigen fabricatie

45 jaar ervaring

Verzorgde plaatsing

Perfecte service

VINCK ramen, deuren & woonveranda's

9100 Sint-Niklaas

,

Nobels-Peelmanstraat 11

,

Marcel Vinck BV  

Copyright @  

,

Telefoon: 03 777 68 16

BTW: BE 0475.117.282

,

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle