Beglazing

Creatief en functioneel spelen met glas.

Saint-Gobain Glass is onze partner voor alles wat met beglazing te maken heeft. Bezoek onze toonzaal en ontdek het glas dat het beste bij uw wensen aansluit. We geven u graag een klare kijk op de nieuwe normen, betreffende gelaagde beglazing. We kunnen u ook meer vertellen over premies en een simulatie maken wat u kan besparen met deze premies en een vermindering van de verwarmingskosten. Binnen onze selectie van leveranciers zijn we op zoek naar partners die ook perfect in regel zijn met de CE-normeringen. Ook de beglazing van Saint-Gobain voldoet aan deze eisen. 

Onze beglazingen top 3:

1/ Climaplus One Ecotec is een hoogrendementsglas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er één is voorzien van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 1.0. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

 

2/ Climatop One Ecotec is een hoogrendementsglas dat bestaat uit 3 glasplaten waarvan er twee voorzien zijn van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 0.6. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

 

3/ Climaplus Cool-lite Xtreme Ecotec is een hoogrendementsglas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er één is voorzien van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 1.0 en heeft een uitzonderlijk warmtewerende functie. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

Stipte levering

Eigen fabricatie

45 jaar ervaring

Verzorgde plaatsing

Perfecte service

VINCK ramen, deuren & woonveranda's

9100 Sint-Niklaas

,

Nobels-Peelmanstraat 11

,

Marcel Vinck BV  

Copyright @  

,

Telefoon: 03 777 68 16

BTW: BE 0475.117.282

,

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle