top of page
Beglazing is een belangrijk onderdeel in onze ramen, deuren en woonveranda's. Als Saint-Gobain glas expert geven we eerste de correcte informatie en zorgen we voor een plaatsing volgens de regels van de kunst.

Beglazing

Creatief en functioneel spelen met glas.

Saint-Gobain Glass is onze partner voor alles wat met beglazing te maken heeft. Bezoek onze toonzaal en ontdek het glas dat het beste bij uw wensen aansluit. We geven u graag een klare kijk op de nieuwe normen, betreffende gelaagde beglazing. We kunnen u ook meer vertellen over premies en een simulatie maken wat u kan besparen met deze premies en een vermindering van de verwarmingskosten. Binnen onze selectie van leveranciers zijn we op zoek naar partners die ook perfect in regel zijn met de CE-normeringen. Ook de beglazing van Saint-Gobain voldoet aan deze eisen. 

Onze beglazingen top 3:

1/ Climaplus One Ecotec is een hoogrendementsglas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er één is voorzien van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 1.0. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

 

2/ Climatop One Ecotec is een hoogrendementsglas dat bestaat uit 3 glasplaten waarvan er twee voorzien zijn van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 0.6. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

 

3/ Climaplus Cool-lite Xtreme Ecotec is een hoogrendementsglas bestaat uit 2 glasplaten waarvan er één is voorzien van een fijne, doorzichtige, thermische isolerende coating die de warmte vasthoudt in Uw woning. Deze beglazing heeft een U-waarde van 1.0 en heeft een uitzonderlijk warmtewerende functie. Tussen de twee glasbladen worden verbeterde, zwartkleurige Ecotec afstandshouders voorzien.

Voor de juiste keuze van uw glas, helpen wij u graag. Glas expert VINCK ramen  & deuren helpt u bij deze keuze.
bottom of page