top of page

Aluminium schuiframen

Voordelen van aluminum ramen:

Strakke vormgeving 

Optimale lucht-, water- en winddichtheid 

100 % recycleerbaar 

Talrijke kleuren en uiteenlopende stijlen

Lange levensduur

Minimaal onderhoud

Sterk materiaal

Logo Reynaers Aluminium, onze profiellev
reynaers partner.jpg

Welkom in de aluminieuze wereld van Vinck.

Duizend en één mogelijkheden om uw smaak te bekoren. Marktleider Reynaers aluminium staat in voor het leveren van onze raamprofielen. Deze aluminium profielen worden in eigen huis verwerkt tot hoog kwalitatief Vinck buitenschrijnwerk. Onze eigen fabricatie en de meeste zorg, garanderen u dan ook een hoogstaand, kwalitatief product!

De grootste keuze in stijlen en kleuren bereik je met aluminium.

Reynaers aluminium investeert dan ook voortdurend in onderzoeksprojecten naar nog beter isolerende aluminiumprofielen. Ook al voldoen alle raamreeksen van Reynaers al aan de op komst zijnde EPB regelgeving, toch blijven wij verder investeren in research naar nog hogere en nog betere thermische onderbrekingen. Met onze ruim aanbod in stijlen en kleuren, vindt je bij Vinck de ramen en deuren die perfect aansluiten bij uw bouwproject.

Uw eisen invullen op gebied van perfecte isolatie en oogstrelende esthetiek.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte isolatiewaarden. Er bestaan ook de juiste beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid. Binnen ons gamma kunnen onze hoogwaardige beglazingen in uw aluminium ramen dubbel of driedubbel voorzien worden. Hiervoor werken we met glas van het merk Saint-Gobain. Meer over onze beglazing…

Profieltypes aluminium schuiframen:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Reynaers CP 155
050878bf-e1ce-431a-9884-a57200e5b031.jpg

Onze hefschuiframen zijn verkrijgbaar als monorail, duorail of 3-rail. Ze voldoen ruim aan de verwachte normen van veiligheid, isolatie en bedieningscomfort.

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Reynaers Hi-Finity
sl_38-hi_classic_detail_0.jpg

Ons paradepaartje op gebied van hoge isolatie en ultra-slanke vormgeving is het Hi-Finity schuifraamsysteem. Ontdek het in onze toonzaal en maak kennis met maximale esthetiek.

bottom of page