top of page

Glasgevels

De ideale manier om een exclusieve toets te geven aan uw woondromen.

Hiervoor maken we gebruik van het glasgevel systeem CW 50 van Reynaers aluminium. Met een glasgevel, ook wel gordijngevel of vliesgevel genoemd, kan u creatief spelen met een maximale lichtinval en optimale creativiteit. Onze gevels worden in ons eigen modern atelier vervaardigd en zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. We bouwen samen met uw idee en onze vakkennis uw glasgevel op maat.

Vrijheid om te kiezen uit meer dan 400 kleuren.

Er bestaan twee manieren om de kleurlaag op de profielen aan te brengen: moffelen en anodiseren. Bij anodisatie wordt een zeer harde oxidelaag aangebracht, die het aluminium hermetisch afsluit van de lucht. Het 'metaalaspect' van de profielen blijft zichtbaar. Moffelen of lakken, is het bakken van een gekleurde poederlaag op de profielen. Wist u trouwens dat u voor de profielen verschillende kleuren kan kiezen voor de binnen- en buitenkant van uw ramen en deuren? Bij aluminium zit er 10 jaar fabrieksgarantie op onze lakken. We zijn dus voor 100 % zeker van de kwaliteit. 

Uw eisen invullen op gebied van perfecte isolatie en oogstrelende esthetiek.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte Isolatiewaarden. Er bestaan ook de juiste beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid. Binnen ons gamma kunnen onze hoogwaardige beglazingen in uw veranda dubbel of driedubbel voorzien worden. Hiervoor werken we met glas van het merk Saint-Gobain.

Een betrouwbare partner voor Uw aluminium glasgevels?

Als dynamisch familiebedrijf met een passie voor aluminium schrijnwerk zorgen we voor een moderne fabricatie en vakkundige plaatsing in eigen beheer. Kwalitatieve profielen van het merk Reynaers Aluminium worden in eigen atelier verwerkt tot hoogwaardige aluminium veranda’s en pergola’s. Een rechtstreekse controle en CE-markering garandeert u dan ook de hoogste kwaliteit.

Profieltypes aluminium glasgevels:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Reynaers CW 50
d4e4cda9-2971-4bed-80b4-ed4aea0ed17d.jpg

Glasgevels zijn de ideale manier om een minimale aanwezigheid van profielen te combineren met een maximale lichtinval.

bottom of page