top of page

Woonveranda's

Als u op zoek bent naar betrouwbaarheid en topkwaliteit.

Een warme gezelligheid van winter tot zomer. Altijd even stralend met een veranda van Vinck. Voor een veranda zijn er verschillende mogelijkheden, aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl. We bouwen een verlengstuk 

van woning van traditionele veranda’s tot victoriaanse tuinkamers. Hiermee kan u bijvoorbeeld uw keuken of living een nieuwe klassevolle dimensie geven. Onze pergola’s worden op dezelfde manier opgebouwd als veranda’s. Alleen is hier dan geen onderbouw van ramen voorzien. Op deze manier heeft u wel de mogelijkheid om op ieder moment de overstap te zetten van pergola naar woonveranda. U hoeft dan enkel nog de onderbouw van ramen en deuren toe te voegen.

Vrijheid om te kiezen uit meer dan 400 kleuren.

Er bestaan twee manieren om de kleurlaag op de profielen aan te brengen: moffelen en anodiseren. Bij anodisatie wordt een zeer harde oxidelaag aangebracht, die het aluminium hermetisch afsluit van de lucht. Het 'metaalaspect' van de profielen blijft zichtbaar. Moffelen of lakken, is het bakken van een gekleurde poederlaag op de profielen. Wist u trouwens dat u voor de profielen verschillende kleuren kan kiezen voor de binnen- en buitenkant van uw ramen en deuren? Bij aluminium zit er 10 jaar fabrieksgarantie op onze lakken. We zijn dus voor 100 % zeker van de kwaliteit. 

Uw eisen invullen op gebied van perfecte isolatie en oogstrelende esthetiek.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte isolatiewaarden. Er bestaan ook de juiste beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid. Binnen ons gamma kunnen onze hoogwaardige beglazingen in Uw veranda dubbel of driedubbel voorzien worden. Hiervoor werken we met glas van het merk Saint-Gobain.

Een betrouwbare partner voor uw aluminium veranda of pergola?

Als dynamisch familiebedrijf met een passie voor aluminium schrijnwerk zorgen we voor een moderne fabricatie en vakkundige plaatsing in eigen beheer. Kwalitatieve profielen van het merk Reynaers Aluminium worden in eigen atelier verwerkt tot hoogwaardige aluminium veranda’s en pergola’s. Een rechtstreekse controle en CE-markering garandeert u dan ook de hoogste kwaliteit.

Profieltypes aluminium verandadaken:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Reynaers CR 120
76b4c93f-092b-4d36-8f7b-5e0842f73cbd.jpg

Perfecte isolatie verwacht u uiteraard in de verandadaken van onze woonveranda's. CR 120 geeft het juiste antwoord op vraag naar isolatie en hoge kwaliteit.

bottom of page