Stipte levering

Eigen fabricatie

45 jaar ervaring

Verzorgde plaatsing

Perfecte service

VINCK ramen, deuren & woonveranda's

9100 Sint-Niklaas

,

Nobels-Peelmanstraat 11

,

Marcel Vinck BV  

Copyright @  

,

Telefoon: 03 777 68 16

BTW: BE 0475.117.282

,

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle

Over Vinck

We hebben een eigen fabricatie van ramen, deuren en woonveranda’s in Reynaers Aluminium. Of gaat uw voorkeur uit naar een verzorgde plaatsing van ramen en deuren in hoogwaardig pvc? Maar ook voor veranda's en pergola's bent u aan het juiste adres bij ons, evenals voor de plaatsing van rolluiken, zonweringenbalustradesvliegenramen en sectionale poorten. We bieden onze klanten een stipte levering en perfecte service.

Geschiedenis

Kijk even mij in de geschiedenis van ons bedrijf. Over hoe het allemaal begon en de evolutie in de loop van de jaren. Mijlpalen die de tijdlijn van VINCK ramen & deuren kleuren.

Lees meer over onze geschiedenis...

Ramen, deuren en woonveranda's worden in ons eigen atelier geproduceerd. Hierbij starten we met een sterke basis met de juiste materialen. Reynaers aluminium, de marktleider in aluminium raamprofielen is hiervoor onze leverancier.

Lees meer over ons atelier...

Atelier

Dorpelschetsen

Voor een goede plaatsing is het belangrijk dat de juiste raamdorpels op de juiste positie worden geplaatst. We geven juiste informatie via PDF-bestanden, waarin alle technische tekeningen zijn aangeduid.

Lees meer over onze dorpelschetsen...

CE-markering

VINCK werkt dagelijks aan de kwaliteit van zijn producten. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, zoals ook de CE-markeringen. Onze aluminiumconstructies worden gemaakt volgens het boekje, met de juiste materialen en werkwijze.

Lees meer over onze CE-markering...

Vacature

Werken bij VINCK ramen & deuren is werken binnen een dynamisch en stabiel groeiend familiebedrijf met méér dan 45 jaar ervaring in de sector.

Lees meer over onze vacature...

Radiospots

Via lokale radio's hoor je regelmatig onze reclamespots voorbij komen. Je kan ze hier nog eens opnieuw beluisteren.

Beluister onze radiospots...

Premies

Wanneer je aan het bouwen of verbouwen bent is het handig dat je kan genieten van bepaalde premies en voordelen.

Lees meer over premies...