Onze producten

“Binnen ons uitgebreid productengamma zorgen we voor totaaloplossingen. 1 aanspreekpunt, voor niet enkel ramen of een veranda, maar ook alle bijhorende opties.

 

Reynaers Partner, Renson Ambassador en Saint-Gobain Glass Expert zijn enkele mooie erkenningen van onze fabrikanten die onze dagelijkse inzet belonen en waarmee we ons onderscheiden.” 

 

Guy Vinck, zaakvoerder

Hieronder heeft u een overzicht van onze producten. Elke productcategorie wordt met de beste zorg geplaatst. De producten die met aluminium zijn vervaardigd worden in eigen atelier gefabriceerd. Een rechtstreekse controle op de productie geeft u als klant de garantie van een topproduct, met inbegrip van een naadloze planning en correcte service.

 • Ramen

  Onze hoog kwalitatieve ramen worden op maat ontworpen in ons eigen atelier. Met een uitgebreide keuze in kleuren en vormgevingen sluiten ze perfect aan bij uw bouwproject.

  Lees meer over ramen...

 • Deuren

  Of het nu gaat om een voordeur of een achterdeur. Deze worden altijd op dezelfde basis van degelijke sluitingen en hoge isolatie voorzien. Stel ze samen volgens uw persoonlijke smaak met glas of paneel.

  Lees meer over deuren...

 • Woonveranda's

  Een warme gezelligheid van winter tot zomer. Altijd even stralend met een veranda van Vinck. Voor een veranda zijn er verschillende mogelijkheden, aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl.

  Lees meer over woonveranda's...

 • Hi-Finity

  Op zoek naar iets exclusief, dat tegelijk ook super isolerend is en ultraslank? Wij hebben het voor jou in huis. Ons Reynaers Hi-Finity schuifraam zorgt voor een uitmuntende vervulling van uw woondromen!

  Lees meer over Hi-Finity...

 • Glasgevels

  Hiervoor maken we gebruik van het glasgevel systeem CW 50 van Reynaers aluminium. Met een glasgevel, ook wel gordijngevel of vliesgevel genoemd, kan u creatief spelen met een maximale lichtinval en optimale creativiteit.

  Lees meer over glasgevels...

 • Beglazing

  Saint-Gobain Glass is onze partner voor alles wat met beglazing te maken heeft. Bezoek onze toonzaal en ontdek het glas dat het beste bij uw wensen aansluit. We geven u graag een klare kijk op de nieuwe normen, betreffende gelaagde beglazing. 

  Lees meer over beglazing...

 • Vliegenramen

  Voorgoed verlost van vliegen, muggen en andere laste insecten. Dankzij de vliegenraam systemen van VINCK, die zowel passen op ramen en deuren in hout, pvc en aluminium. 

  Lees meer over vliegenramen...

 • Rolluiken

  U vindt bij ons traditionele rolluiken en voorzetrolluiken. Het rolluikblad kan zowel in pvc als aluminium worden uitgevoerd. Onze rolluiksystemen zorgen voor privacy, isolatie, verduisting, warmtewering.

  Lees meer over rolluiken...

 • Garagepoorten

  Kwaliteit komt op de eerste plaats bij Vinck, ook met onze sectionale poorten. Hiervoor werken we met sectionale poorten van het merk Hörmann.

  Lees meer over garagepoorten...

 • Balustrades

  Onze op maat gemaakte balustrades worden volledig in eigen atelier vervaardigd met Reynaers Aluminium. Indien gewenst kunnen ze voorzien worden met gelaagde beglazing met een heldere of opaalkleurige film.

  Lees meer over balustrades...

 • Zonwering

  Voor een perfecte zonnewering kies je voor de VINCK screens. Deze wordt altijd met een ritssluiting in de geleiders geleverd, zodat deze ook dienst doet als insectenwering, wanneer de screen naar beneden is. Met onze zonnetenten maakt u van uw terras de ideale plek de woonbeleving buiten.

  Lees meer over zonwering...

Voor vakkundig advies en een gedetailleerde prijsofferte kan u contact opnemen met ons. Onze technisch adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze onze toonzaal.

 

Bel ons of gebruik het contactformulier om een offerte aan te vragen en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren voor een afspraak.

Stipte levering

Eigen fabricatie

45 jaar ervaring

Verzorgde plaatsing

Perfecte service

VINCK ramen, deuren & woonveranda's

9100 Sint-Niklaas

,

Nobels-Peelmanstraat 11

,

Marcel Vinck BV  

Copyright @  

,

Telefoon: 03 777 68 16

BTW: BE 0475.117.282

,

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Pinterest - White Circle