top of page
Op deze foto zie je een Renson Fixscreen. Als Renson Ambassador zorgt VINCK ramen & deuren voor een verzorgde plaatsing van hoog kwalitatieve zonwering.

Zonweringen

De effectieve oplossing voor beheersing van warmte en licht met onze screens.

Voor een perfecte zonnewering kies je voor de Vinck screens. Deze wordt altijd met een ritssluiting in de geleiders geleverd, zodat deze ook dienst doet als insectenwering, wanneer de screen naar beneden is. U kan ook kiezen voor combinatie van ventilatie en zonnewering in 1 product verwerkt. Voor de plaatsing zijn er verschillende mogelijkheden, zoals opbouw of plaatsing in de dagopening. Afhankelijk van te situatie, kan hierin gekozen worden. Hoe groot de kast zal zijn, wordt deels bepaald door de afmetingen van de screen. Als Renson ambassador spreken we tenslotte met kennis van zaken over zonwering.

Het ultieme gemak van automatische bediening.

Onze screens worden altijd met hoog kwalitatieve motor en afstandsbediening aangeboden, zodat u van een comfortabel bedieningsgemak kunt genieten. Ook manuele bediening is mogelijk, op aanvraag.

Onze eigen teams van plaatsers zorgt voor een perfecte plaatsing.

Bij ons worden ze met de beste zorg en door onze eigen plaatsingsploegen geplaatst. Met Vinck screens maakt de zon geen kans meer. De screens worden netjes afgesteld, zodat enkel nog een aansluting door electricien die te gebeuren. We kunnen ook een stekker voorzien om naar het dichtst bijzijnde stopcontact te brengen.

Onze zonnetenten staan voor comfort en luxe.

Op een zonnige zomerdag wil u graag optimaal kunnen genieten van uw terras. Met onze zonnetenten heeft u op ieder moment de geschikte oplossing binnen handbereik.

Welke kleur en motief kiest u?

Kast, onderlat, geleiders worden voorzien in een ral-kleur naar keuze. De doeken van onze screens en zonnetenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. In onze toonzaal helpen we u graag om de juiste keuze te maken met onze kleurenwaaiers. De meest gebruikte zonneweringsdoek bij screens is de satiné-doek. Ook een verduisteringsdoek op screens is mogelijk, wat een goede oplossing kan zijn voor kamers die je wil verduisteren.

Onze zonweringsystemen zijn onder andere verkrijgbaar met sergé zonweringsdoeken, zoals op deze afbeelding van een Renson Fixscreen.
bottom of page