top of page

Pvc ramen

Voordelen van aluminum ramen:

Optimale lucht-, water- en winddichtheid

100 % recycleerbaar

Kleurkeuze uit massakleuren of folies

Lange levensduur

Minimaal onderhoud

Uitzonderlijk isolerend materiaal

Pierret ramen en deuren is onze leverancier voor pvc ramen en deuren. Wij zorgen als raamspecialist voor een verzorgde plaatsing.

Hoogwaardig kunststof met uitzonderlijke isolatiewaarden.

Onze pvc ramen zorgen voor een uitermate hoge isolatie en klassevolle uitstraling.

De standaard uitvoering van onze kunststof raamgehelen zorgen voor een strakke vormgeving. U kan ook kiezen voor onze oogstrelende pastorijstijl met decoratieprofielen. Binnenin worden ze voorzien met verborgen veiligheidsbeslag en de afwatering van het raam gebeurd door een verborgen afwatering. Zo zijn we er zeker van dat onze kunststof ramen een nieuwe wereld openen voor u en uw bouwproject.

Een woordje over kleuren en mogelijkheden in pvc bij Vinck.

In pvc vertrekken we in standaard wit in de massa (witte pvc in een vorm gegoten), wat wil zeggen dat een profiel in éénzelfde kleur is gegoten. Maar ze kunnen ook voorzien worden in een uitvoering met een folie naar keuze. Hierin heeft U de keuze uit houtkleuren en ral-kleuren, al dan niet generfd. Overtuig uzelf van de mogelijkheden in onze toonzaal, waar we U graag bijstaan met advies.

Onze eigen teams van plaatsers zorgt voor een perfecte plaatsing.

Onze vakbekwame en gedreven plaatsers zorgen we voor een verzorgde plaatsing van Uw pvc ramen, deuren, schuiframen. We werken hier dan ook van a tot z "volgens het boekje", wat U als klant de garantie op topkwaliteit garandeert.

Profieltypes pvc ramen:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Pierret Elith
f15-anglef_pvc_elith.jpg

Voor onze ramen in pvc gebruiken we de raamreeks Elith. Met z'n profieldiepte van 88mm, 7 kamers, verlijmde beglazing en hoge isolatiebanden hoeven we u niet te vertellen dat het hier over een topsysteem gaat.

bottom of page