top of page

Balustrades

Laat je verwennen met het comfort, de kwaliteit en exclusiviteit.

Onze op maat gemaakte balustrades worden volledig in eigen atelier vervaardigd met Reynaers Aluminium. Indien gewenst kunnen ze voorzien worden met gelaagde beglazing met een heldere of opaalkleurige film. Ook een combinatie met aluminium spijlen is mogelijk, zowel horizontaal als verticaal. Voor balustrades werken we onder andere met het RB 10 systeem van Reynaers aluminium.

Exclusieve luxe en het vrije gevoel van doorzicht.

Indien u toch volledig doorzicht verkiest, kan er ook volledig in glas gewerkt worden zonder zichtbare profielen tussen het glas. Dit geeft een fantastisch gevoel van doorzicht. 

Windscherm of terrasafsluiting.

Creatief omgaan met aluminium zit in onze genen. Zo denken we uiteraard graag mee, om te zoeken wat de ideale oplossing voor u is. VINCK ramen en deuren kan met hetzelfde materiaal ook een windscherm of terrasafsluiting bouwen.

Voor een raam op een verdieping kan u best elke vorm van gevaar uitsluiten.

In deze situatie spreken we niet echt over een balustrade, maar eerder over een doorvalbeveiling. Hierin heeft u de keuze uit een uitvoering in glas of een opbouw met kokerprofielen die op het raam gemonteerd worden.

Profieltypes aluminium balustrades:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Reynaers RB 10
b3794956-a7d2-497c-b8c5-1a90af171e39.jpg

De ideale combinatie van aluminium en glas maak je met het RB 10 balustradesysteem. Maar alles kan ook volledig in aluminium worden uitgevoerd met aluminium spijlen.

bottom of page