top of page

Pvc voordeuren

Een mooie identiteit van Uw woning met onze voordeuren pvc.

Voor voordeuren en achterdeuren gebruiken we hetzelfde profiel als voor onze ramen. Om een goede veiligheid te kunnen bieden werken we standaard met een driepuntsluiting en onderaan zijn ze voorzien van een automatische tochtborstel.

Pierret ramen en deuren is onze leverancier voor pvc ramen en deuren. Wij zorgen als raamspecialist voor een verzorgde plaatsing.

Kiest U een voordeur met glas voorzien?

Je hebt de vrijheid om te kiezen welke vulling in Uw nieuwe voordeur zal voorzien worden. Met glas kan je bijvoorbeeld kiezen uit helder, matte of spiegelende beglazing. In een gezandstraalde beglazing kan je creatief spelen met onder andere gedeeltelijk gezandstraald, een huisnummer of zelfs een tekening laten zandstralen in het glas.

Meer over onze beglazingen…

Of wenst U een sierpaneel van Anaf of Ursus te gebruiken?

Een grote waaier aan mogelijkheden in dankzij de deurpanelen van Anaf of Ursus. Zoek rustig uit, welke paneel het beste zal passen in Uw nieuwe voordeur.

Bekijk onze Anaf deurpanelen…

Bekijk onze Ursus deurpanelen…

Hoe pakken we dit aan?

Bij renovatie worden de oude ramen eerst voorzichtig uitgebroken met respect voor de omgeving en situatie, waarna de nieuwe raamgehelen worden geïnstalleerd. Optioneel kan bij bestelling gekozen worden om de dagkanten mee te laten afwerken in pvc. Indien er rolluikkasten zijn, kunnen we deze afwerken met waterbestendige mdf-platen.

Profieltypes pvc voordeuren:

f15-anglef_pvc_elith.jpg
Pierret Elith
f15-anglef_pvc_elith.jpg

Voor onze ramen in pvc gebruiken we de raamreeks Elith. Met z'n profieldiepte van 88mm, 7 kamers, verlijmde beglazing en hoge isolatiebanden hoeven we u niet te vertellen dat het hier over een topsysteem gaat.

bottom of page