top of page

Aluminium voordeuren

Geef uw woning een eigen identiteit met de aluminium voordeuren van VINCK.

Onze aluminium voordeuren zijn verkrijgbaar alle stijlen en kleuren. Ze zijn tegelijk ook super veilig, omdat ze voorzien zijn van een 5-puntsluiting en zware scharnieren met dievenklauwen. Onze deuren worden onderaan netjes afgesloten met een tochtborstel die standaard inbegrepen is. Ook achterdeuren zijn met dezelfde voorzieningen opgebouwd.

Logo Reynaers Aluminium, onze profiellev
reynaers partner.jpg

Kiest u een voordeur met glas voorzien?

Je hebt de vrijheid om te kiezen welke vulling in uw nieuwe voordeur zal voorzien worden. Met glas kan je bijvoorbeeld kiezen uit helder, matte of spiegelende beglazing. In een gezandstraalde beglazing kan je creatief spelen met onder andere gedeeltelijk gezandstraald, een huisnummer of zelfs een tekening laten zandstralen in het glas.

Meer over onze beglazingen…

Of wenst U een sierpaneel van Anaf of Ursus te gebruiken?

Een grote waaier aan mogelijkheden in dankzij de deurpanelen van Anaf of Ursus. Zoek rustig uit, welke paneel het beste zal passen in uw nieuwe voordeur.

Anaf deurpanelen…

Ursus deurpanelen…

Profieltypes aluminium voordeuren:

Masterline 8 HI
f15-anglef_pvc_elith.jpg
050878bf-e1ce-431a-9884-a57200e5b031.jpg

Dit raamsysteem voldoet aan de strengste isolatienormen en is verkrijgbaar in drie vormen: functioneel, Renaissance, deco en verborgen vleugel.

SL 38 HI
f15-anglef_pvc_elith.jpg
sl_38-hi_classic_detail_0.jpg

Onze populaire steel look ramen zijn perfect isolerend en geven uw woning de juiste slanke vorm. SL 38 is gekenmerkt voor minimalistisch karakter.

bottom of page